Sodexos virksomhed i Danmark

Sodexo i Danmark  leverer mad- og FM tjenester til vores strategiske kunder gennem en separat juridisk enhed kaldet Sodexo GSA A/S med Christian Mårtensson som Managing Director.

Om Sodexo

Takket være 430.000 medarbejdere forsyner Sodexo hver dag 80 millioner mennesker i 45 lande med tjenester inden for catering, facility management, personalegoder og husholdningsydelser. Hos Sodexo er vi overbevist om, at en dag kan gøre en forskel. Derfor er vi stolte af att sætte fokus på menneskers basale behov: For os er de det vigtigste i forbindelse med at forbedre livskvaliteten. Vi vet, at vi har en stor indflydelse på individer, samfund og planeten ved at fokusere dag efter dag på håndgribelige, reelle forbedringer for millioner af mennesker. "Sodexo, it all starts with the everyday". 

Gå til sodexo.com hvis du vil læse mer om Sodexo globalt

Vores tjenesteportefølje

Madtjenester

Vi skaber madoplevelser, der inspirerer og tilføjer en guldkant til hverdagen. En kaffepause eller frokost på arbejdspladsen bygger fællesskab mellem medarbejderne, og at mad er et vigtigt aspekt i at skabe trivsel. Vi ønsker, at du skal kunne nyde dine måltider med god samvittighed. Derfor tager vi altid hensyn til miljøbelastningen ved at minimere madspild og fremme bæredygtig produktion.

Facility Management

Vores ekspertise inden for facility management kombinerer bløde FM- og hårde FM-tjenester for at optimere forbrugeroplevelsen, forbedre effektiviteten og effektiviteten af dine aktiver, øge ydeevnen, øge medarbejder- og kundetilfredsheden samt øge rentabiliteten. Vi understøtter også din strategi for virksomhedsansvar gennem vores fokus på bæredygtighed og miljøpåvirkning.

Kontakt os

Hvis du ønsker at kontakte en person i Sodexo GSA A/S send en mail til christian.martensson@sodexo.com eller ring: +46 76 502 3168. 

Ledige stillinger

  1. Vi har løbende brug for nye kollegaer til vores opgaver i Danmark. Er du interesseret i en stilling, skal du sende en jobansøgning digitalt direkte via stillingsopslaget. 

 

Følg Sodexo globalt på sociale medier!

Linkedin.png
LinkedIn Sodexo
Instagram.png
Instagram Sodexo Group
Youtube.png
Youtube Sodexo Group